fredag 2. april 2010

Påske

Jammen så er det påske!! Selv om vi på jobben har hatt påskeforberedelser over lengre tid og påske-foreldre-kafe - har jeg likssom ikke hatt noen ordentlig påskefølelse. Nå som snøen snart er borte, er det heller fornemmelsen av vår som kommer. Og det er jo bare fint ;0) Tenkte å få tatt fram familiens sykler og gjort de klare i løpet av disse fridagene, men de går jo så fort unna! Vi holder oss hjemme, så vi burde egentlig ha fått gjort litt - vi har en garasje som skulle vært ryddet også. Siden det er litt for mye snø i hagen til å begynne der, blir det nok garasje-rydding i morra vil jeg tor :0)

Og tenk, det er april! Snart er store prinsessa snart 9 år, bare snaue 3 uker til! Hun gleder seg masse, og vi har allerede begynt å planlegge partyet!

Vår ja, det er så deilig å høre fuglene kvitre om morgenen når man våkner, og se det såvidt spirer og gror. At vi har stilt klokka til sommertid hjelper jo også, litt lenger lyst og det er så vidunderlig. En morsom "regel" for å huske hvilken vei man skal stille klokka; "I høst la vi badetøyet tilbake og nå går det mot sommer og man skal ta frem badetøyet igjen!"