mandag 24. mai 2010

Ikke helt den store dagen i dag, asså..... Litt hormonell i dag, og det toppet seg i grunnen da jeg skulle bytte på senga til prinsessa og oppdaget at "alt" hun hadde "ryddet" havnet på andre sida av senga (som ikke synes med mindre man går helt i andre enden av rommet)..... Forresten, det var ikke det som toppet det men som utløste det! Har heldigvis ikke hatt mange sånne dager, det er jeg utrolig glad for! Bare så leit at man ikke klarer å styre seg, men blir i stedet helt irrasjonell og forferdelig.....

Ellers har jeg det bra :0) Ingen plager enda, og jeg gjør ikke annet enn å glede meg til ultralyd og det å kjenne frøet gjøre kollbøtter i magen!!!

Eneste jeg synes er vanskelig om dagen, er å ta hensyn til tilstanden på jobben. Er vant til å stå på og hjelpe til der det trengs, om det er løfting, bæring, unger som må på do i skauen el a. Men det hender jeg får klar beskjed om å skygge banen av kollegene min, så de er jo nesten flinkere enn meg til å passe på :0)

Nei, nå må litt mer gjøres denne siste fridagen.... Skriver mer senere!

torsdag 13. mai 2010

Forandringer

....... fryder sies det. Og her er ting i forandring - i hvert fall med meg! Vi er nemlig i lykkelige omstendigheter her i huset! Etter 8 år og 12 kg's vektnedgang satt lille frøet endelig der det skulle ;0)

Jeg var ikke så sikker som når jeg ble på vei med prinsessa, men mistanken var ganske sterk likevel. Og lykken er enorm! Både store og liten er overstadig i lykkerus, prinsessa ble nok ganske satt ut da vi fortalte det. Dette er noe hun har pratet om i flere år allerede, vi har vært veldig åpne om at vi har slitt litt, så overrakelsen om at det nå var sånn tok henne på senga. Hun ble veldig glad, asså, men prøvde hardt å skjule hvor glad :0)

De "kritiske" første 3 månedene er nå over, så nå vet også venner om det - familien har visst det "hele" tiden - og jeg skjuler det ikke lenger. Ikke at det synes enda, tror jeg da - jeg synes jo det, men det er vel heller bare fordi jeg vil det! Men vi prater åpent om det, så skulle andre plukke det opp er det helt ok. Men selv om disse 3 månedene er over, er man jo aldri sikker. Det erfarte jeg da en bekjent mistet sin nå i 16-17. uke, forferdelig trist. Så jeg er i grunnen litt laidback om man kan si det. Ikke riktig det heller, avventende kanskje - men jeg gleder meg jo likevel da. Og kan ikke vente til det syns ordentlig!!!!!! Og til det begynner å røre på seg så det kjennes :0)

Her kommer det nok mer oppdatering tenker jeg, eller i hvert fall tanker rundt dette som nå skjer i og rundt meg :0)
Klem fra
lille meg
Nå er det jammen i meg en tid siden sist, igjen...... Og litt har hendt siden sist. Først og fremst har det blitt vår!! Og noen fine dager har det vært, selv om det har blåst mye synes jeg. Det er så synd, hadde vært så deilig uten:0)
Prinsessa har blitt 9 år også siden sist, dagen ble feira i ikke mindre enn 3 omganger i år! Og det blir med det tror jeg! Skulle være så enkelt og greit, med bare besteforeldre til kvelds på selve dagen, barnebursdag i lånte lokaler fredag med 15 jenter og til slutt "tanter", onkler og kusiner til enkel lørdagspizza og kos. Men det fører jammen med seg ganske mye ekstra uansett!!! Men det var hyggelig da, og prinsessa var fornøyd, og det er det viktigste.

Ellers har det blitt lite trening i det siste, noe jeg synes er utrolig kjedelig. Starta etter påske med øregangsbetennelse og 2 dager borte fra jobb..... Skikkelig vondt var det, og å trene med vonde ører er ikke behagelig! Siden har jeg egentlig hangla hele tida, det brøyt ut en skikkelig halsforkjølelse for 14 dager siden som jeg nå er over heldigvis. Så i morra er planen å prøve ZUMBA! Det både ser og høres vanvittig moro ut, så det MÅ bare prøves :0) Fler som vil være med?