fredag 18. juni 2010

....... uten tittel.......

Fredag, sol, regn, sol, lyn og torden, sol og nå regn igjen......... Har hatt en hektisk, men god dag på jobben i dag også. Laget ostesmørbrød til hele hurven, ble noen gitt! 4-5 brød og to store oster....... men det holdt da i hvert fall :0)

Merker at jeg er sliten når ettermiddagen kommer, stor forskjell på å jobbe som gravid i en liten fam. bhg med 9 barn og nå stor bhg med nærmere 40! Alt går veldig fint, og prøver å la de tyngste løfta osv være til de andre, men når arbeidsdagen er over og man kommer hjem - er det ikke mye energi igjen til huslige sysler her hjemme akkurat! "Sparer" det til helga, ikke like lurt bestandig..... Noen ganger får man kanskje besøk, man finner på noe eller man priorterer andre ting..... I dag orker jeg ikke engang å tenke på det som må gjøres..... Uff, er såpass sliten akkurat nå at alt er dritt...... Masse tanker svirrer rundt om det ene og det andre, jobb, lotte-greier mm.... Æsj, det får bare være alt sammen nå..... Nå vil jeg heller bare sette meg å lese Isfolket.... Ikke gjøre noenting annet ;0)

Skikkelig positivt og fint innlegg, gitt! Måtte bare lufte litt, godt det asså.

God helg til de som måtte dette innom!

klem

torsdag 10. juni 2010

Ultralyd

I dag har familien vært på ultralyd....

Jeg må innrømme at jeg gruet meg veldig, veit ikke helt hvorfor. Jo forresten, har jo vært mer urolig denne gangen enn da jeg gikk med prinsessa - av en eller annen grunn. Har ingen grunn til det, er vel alderen kanskje...

Etter legers anbefalning var jo planen at prinsessa ikke skulle være med, men bare mannen og jeg - men slik ble det ikke. Prinsessa ville selvfølgelig være med, og når hun, som oss, har venta i mange år på dette store var det vanskelig å si nei! Så hun fikk være med, med klar beskjed om at dersom legen sa at hun måtte vente utenfor; måtte hun pent det. Og det var greit. Hun satt ute å ventet noen få minutter mens legen "gikk over" og sjekket at alt var OK. Pappa hentet henne inn, og hun satt med store øyne og fulgte med.

Vi var enige om å vite kjønnet hvis det syntes, mest på grunn av prinsessa. Hun har hele tiden ønsket seg en liten bror, så hun var veldig spent. Så hun ble veldig glad, og rørt da legen sa og pekte på tuten :0)

Hun fikk til og med et eget bilde, det ble hun veldig glad og stolt over :0)

Egen termin stemte ganske så bra, ble bare justert med to dager! Så termindato er
7. november - og vi gleder oss i massevis.